Barion Pixel
Ajánló

Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Termékek
    BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
    PARTNEREINK
    DIGESTIVE ENZYME kapszula AZ EMÉSZTÉS TÁMOGATÁSÁRA

    DIGESTIVE ENZYME kapszula AZ EMÉSZTÉS TÁMOGATÁSÁRA

    Gyártó: USA medical
    Kiszerelés: 60 db

    Az emésztést kiválóan támogató enzimkeverék az étel intolerancia és a rossz táplálkozási szokásokból eredő kellemetlen tüneteket enyhítésére, illetve az egészséges bélflóra kialakításához. A Makzyme-Pro fogyasztása minden típusú étrend mellett hatékony lehet. Enyhíti az emésztőrendszer terhelését, hiszen a hasznos baktériumok és a speciális enzimek segítik a bevitt táplálék lebontását és hasznosulását az energiatermelésben, így szerveink optimális működését is elősegítik.

    Hűségpont (vásárlás után): 58

    5 790 Ft
    (97 Ft / db)
    A választott opciók feláraival növelt ár!
    Várható szállítási idő:
    2 munkanap (2024. november 25., hétfő)
    A szállítási idő RAKTÁRON lévő termékeknél általában 1-2 munkanap. ELÉRHETŐ státusz esetén akár 2-5 munkanap is lehet.

    További információk a termékről:

    A Makzyme-Pro™ enzimkeverék hasznos baktériumtörzseket tartalmaz, ezzel kiválóan támogatja az emésztést és a táplálkozást 

    Az emésztést kiválóan támogató enzimkeverék az étel intolerancia és a rossz táplálkozási szokásokból eredő kellemetlen tüneteket enyhítésére, illetve az egészséges bélflóra kialakításához. Készítményünk hasznos baktériumokból és olyan erőteljes enzimekből áll, mint az alfa-galaktozidáz, a proteáz, a lipáz és a laktáz, ezen kívül lactobacillusokat, papaint és bromelain hatóanyagokat tartalmaz.

    A Makzyme-Pro™ enzimkeverék előnyei

    A Makzyme-Pro fogyasztása minden típusú étrend mellett hatékony lehet. Enyhíti az emésztőrendszer terhelését, hiszen a hasznos baktériumok és a speciális enzimek segítik a bevitt táplálék lebontását és hasznosulását az energiatermelésben, így szerveink optimális működését is elősegítik.

    A DIGESTIVE ENZYME kapszula hatóanyagai

    • Papain, ami a fehérjék lebontásában részt vevő proteáz enzim. A papajából származik, ahogy ezt neve is sugallja.
    • Bromelain, ami egy fehérjéket lebontó természetes enzim. Hatásai sokoldalúak, egyaránt emésztést segítő, érelmeszesedést gátló, fájdalom- és gyulladáscsökkentő, zsíroldó, méregtelenítő, duzzanat csökkentő, amit kutatások is alátámasztottak. Az ananász hatóanyaga.
    • Alfa-galaktozidáz, ami szintén egy enzim, mely az emészthetetlen szénhidrátok lebontásában jeleskedik. Szacharózzá és galaktózzá alakítja őket, ezáltal segíti felszívódásukat, minimálisra csökkenti a baktériumok okozta gázképződést.
    • Gombás laktáz, ami a gombákból izolált laktáz enzim. A laktózt glükózzá vagy galaktózzá alakítja hidrolízis segítségével. A képződött glükózt már energiaforrásként tudja felhasználni a szervezet. Szedése mindazoknak ajánlott, akik érzékenyek a magasabb laktóz tartalmú élelmiszerekre, tejtermékekre, mert a lebontásukat kitűnően segíti.
    • Gombás lipáz, ami olyan proteáz enzim, amit fonalas gombából izoláltak. A zsírok lebontásában jeleskedik. Jótékonyan hat epénk működésére és hozzájárul testünk hidratációjához.
    • Gombás proteáz, ami szintén fonalas gombából izolált proteáz enzim. A fehérjéket alakítja egyedi aminosavakká. Szervezetünknek ezekre az aminosavakra van szüksége a sejtépítésre, például remek anyag az izomépítésnél, csontok regenerációjánál, a bőr és a haj megújításánál.

    Hasznos baktériumok a DIGESTIVE ENZYME kapszulában

    Három jótékony baktérium fokozza enzim keverékünk értékét:

    • Lactobacillus plantarum, ami ahhoz szükséges, hogy a bélben növelje a hasznos baktériumok populációját. A bélben természetesen is jelen van, a mikroorganizmusok egy csoportja, a bél nyálkahártyájához kötődik.
    • Lactobacillus acidophilus, ami a cukrokat bontja tejsavvá, így segíti az emésztést. Tartalmazzák a tejtermékek, az erjesztett élelmiszerek és természetes módon is előfordul a szervezetben.
    • Lactobacillus casei, amire a keményítők lebontásánál van nagy szükség. Az acidophilus munkáját is segíti.

    Enzimek és enzimhiány a szervezetben

    Szervezetünkben termelődött fehérjék az enzimek, melyek a bevitt táplálékok lebontásában és hasznosításában játszanak kulcsfontosságú szerepet. A helyes táplálkozással bevitt szénhidrátok, fehérjék, zsírok, csak a megfelelő enzimek jelenlétével tudnak hasznosulni. Amennyiben sikerül hasznosítható tápanyagokra bontani az elfogyasztott táplálékot a gyomor traktusban, szervezetünk energiához jut. Enzimhiány esetén probléma lehet az emésztéssel, a felszívódással és az anyagcserével is.

    A változatos táplálékfajták különböző enzimeket kívánnak az emésztés során. Amennyiben hiba csúszik a folyamatban, az táplálékhiányhoz, hiánybetegségekhez vezethet. A természetes enzimek termelődését étrend-kiegészítővel is segíthetjük, ami emésztőenzimeket juttat a szervezetbe, ezzel segíti a lebontó folyamatokat. Az USA medical Digestive Enzyme kapszula tökéletesen alkalmas a hiányzó enzimek pótlására.

    Az enzimhiány kialakulásának okai

    A háttérben a hasnyálmirigy működési zavara állhat, hiszen az emésztőenzimek és ionok nagy része ott termelődik. 10 százalékban belső elválasztású funkciókért felel, 90 százalékban külső elválasztású funkciókat lát el. Itt termelődik az inzulin is több más anyagcserét szabályozó hormonnal együtt.

    Enzimhiány esetén a táplálékok felszívódása nem valósul meg teljes mértékben, az étel emésztetlenül kerül a vékonybélből a vastagbélbe. Ilyenkor jelentkeznek a kellemetlen alhasi problémák és különböző betegségek, mint a kontaminált vékonybél szindróma, az (IBS) irritábilis bél szindróma, epeműködési zavar, gyomorsav hiány, Candida, Crohn-betegség, hasnyálmirigy gyulladás vagy lisztérzékenység.

    Emésztési problémák, melyek gyakran enzimhiányra utalnak

    • rendellenes széklet
    • puffadás
    • átlagosnál erőteljesebb gázképződés
    • étel intolerancia
    • étkezés utáni hasfájás, görcsök

    Természetes enzim források az étrend-kiegészítő mellett

    • gyümölcsök: banán, ananász, kivi, avokádó, mangó, papaja, gyömbér
    • élőflórás joghurt, kefir
    • savanyú káposzta

    Az egészséges életmóddal általában elkerülhető az enzim hiány

    A következő jó szokások segíthetnek megóvni enzimtermelődésünk normál működését:

    • A gyógyszer szedés lehetőség szerinti mellőzése
    • Alkoholfogyasztás minimalizálása
    • A testsúly normál szinten tartása
    • Változatos, teljes értékű étrend
    • Jótékony zsírok fogyasztása
    • Helyes cirkadián ritmus
    • Rendszeres étkezés
    • Toxinok kerülése
    • Mértékletesség

    OGYÉI Notifikációs szám: 27156/2024
    Származási ország: USA
    Ízhatása: semleges
    Kiszerelés:  60 db

    A kategória további termékei:

    Ajánlott termékek:

    Vásárlói vélemények:

    Kérdések és válaszok:

    Webáruház értékelés

    www.egeszsegaruhaz.hu

    5

    Két napja használom a terméket, eddig kiváló, rendelés gyors.

    Fischer Szilvia
    Szeged

    Nagyon jó

    Zosa Erik
    Matranovak rózsa út 30

    Több alkalommal rendeltem. Gyors, korrekt kiszolgálás. Meg vagyok elégedve a megrendelt temékekkel is.

    Farkas Márta
    Dunaújváros

    Öt csillag

    Istvánné Hadházi
    Polgár

    Kiváló.

    Bocsor Ferenc
    Domonyvölgy

    ...

    Szabó Imre
    Herend

    Többször vásároltam, kitűnő termékek, jó árak, könnyű gyors rendelés. Idáig minden rendben volt. Remélem most is így lesz :)))

    Adri
    Maglód

    Remélem minden rendben megérkezik.

    Kuti Imréné
    Budapest

    Gyors volt a megrendelés, a tájékoztatás kielégítő volt és remélem a gyógyulás is az lesz.

    Adonyi Klára
    Szeged

    Kiváló termékek.

    Sarusi Kis János
    Csongrád

    Még nem ismerem az áruházat, de a Web felület jó és áttekinthető!

    Albert Anikó
    Budapest

    ...

    Rudolf adi
    Krisovska lieskova 104
    Kosárba

    Kosárba helyezve

    Betöltés...

    ...
    Hiba

    Sikertelen művelet

    Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.