Barion Pixel
Ajánló

Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Termékek
    BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
    PARTNEREINK
    Bavicchi Bio Bazsalikom csíráztatáshoz

    Bavicchi Bio Bazsalikom csíráztatáshoz

    Kiszerelés: 5 g

    A bazsalikom csírája nagyszerű afrodiziákum. Antiszeptikus hatású, gyulladáscsökkentő, immunerősítő tulajdonságú, ami eredményes emésztési zavarok, és puffadás esetén is. Vizelethajtó, vesetisztító, kőoldó. Magas C, E, béta-karotin, vas, kalcium, A és B1 vitamin tartalom jellemzi. Elvethető február-márciusban üvegházba, áprilistól-augusztusig pedig szabad földbe. Cserépben is termeszthető.

    Hűségpont (vásárlás után): 7

    690 Ft
    (138 Ft / g)
    A választott opciók feláraival növelt ár!
    Várható szállítási idő:
    2 munkanap (2024. november 27., szerda)
    A szállítási idő RAKTÁRON lévő termékeknél általában 1-2 munkanap. ELÉRHETŐ státusz esetén akár 2-5 munkanap is lehet.

    További információk a termékről:

    Csíráztasson!
    A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

    Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak.

    A frissen előbújó csírák egyedülálló élő élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!

    A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

    Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

    IT-BIO-014
    EU-mezőgazdaság

    Felhasználási javaslat
    Áztatási idő 12 óra
    Öblítés naponta 2-3-szor
    Csíráztatási idő 8-10 nap
    Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tárolható 1-2 hétig.

    A kategória további termékei:

    Ajánlott termékek:

    Kapcsolódó termékek:

    Vásárlói vélemények:

    Kérdések és válaszok:

    Webáruház értékelés

    www.egeszsegaruhaz.hu

    5

    Két napja használom a terméket, eddig kiváló, rendelés gyors.

    Fischer Szilvia
    Szeged

    Nagyon jó

    Zosa Erik
    Matranovak rózsa út 30

    Több alkalommal rendeltem. Gyors, korrekt kiszolgálás. Meg vagyok elégedve a megrendelt temékekkel is.

    Farkas Márta
    Dunaújváros

    Öt csillag

    Istvánné Hadházi
    Polgár

    Kiváló.

    Bocsor Ferenc
    Domonyvölgy

    ...

    Szabó Imre
    Herend

    Többször vásároltam, kitűnő termékek, jó árak, könnyű gyors rendelés. Idáig minden rendben volt. Remélem most is így lesz :)))

    Adri
    Maglód

    Remélem minden rendben megérkezik.

    Kuti Imréné
    Budapest

    Gyors volt a megrendelés, a tájékoztatás kielégítő volt és remélem a gyógyulás is az lesz.

    Adonyi Klára
    Szeged

    Kiváló termékek.

    Sarusi Kis János
    Csongrád

    Még nem ismerem az áruházat, de a Web felület jó és áttekinthető!

    Albert Anikó
    Budapest

    ...

    Rudolf adi
    Krisovska lieskova 104
    Kosárba

    Kosárba helyezve

    Betöltés...

    ...
    Hiba

    Sikertelen művelet

    Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.